Herinneringen in een album..

Na het opvragen van de info of het boeken van een bruiloftpakket maken we samen een afspraak voor kennismaking, en het bespreken van jullie wensen. Zo’n gesprek is fijn, je leert elkaar een beetje kennen en ook niet onbelangrijk, past mijn stijl van fotograferen bij jullie? Uiteraard is een gesprek vrijblijvend.

Tijdens een gesprek bekijken we ook een aantal albums. Zo heb ik de kleurstalen en materiaal stalen liggen, zodat je goed weet wat alle opties zijn! De diverse ontwerpen en stijlen van de omslag bekijken we online. Er is enorm veel mogelijk, wil je alles in dezelfde kleur, wil je leder, kunstleder of linnen, of wellicht wel nubuk? En dan al die kleuren! En wat dacht je van jullie namen en trouwdatum op de voorzijde van het album, de letters in het door jullie gewenste lettertype, eventueel ingekleurd met goudfolie, koperfolie of zilverfolie enz. Of heb je een logo laten ontwerpen voor op de trouwkaart? Ook dat logo kan je op het trouwalbum laten drukken. Zo wordt alles een geheel, en helemaal passend bij jullie.

Bij pakket 1 en 2 is een album van 25×25 inclusief, met een omslag van linnen of kunstleder. Maar natuurlijk kan daarvan afgeweken worden, zodat het album helemaal past bij jullie wensen en idee├źn. Naar aanleiding van jullie wensen maak ik een kostenplaatje, zodat jullie precies weten waar jullie aan toe zijn.

Als je nog vragen hebt neem gerust contact met me op. We komen er vast wel uit!

Hieronder vind je een kort overzichtje van albums, zodat je al een heel klein beetje kan zien wat er mogelijk is.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.