Newborn Lise

Wat een ongelofelijke zoete baby, ze heeft geen kik gegeven en vond alles best! En wat was haar grote broer super trots! (en haar papa en mama natuurlijk ook) Ik heb genoten om dit mooie gezin vast te leggen, gewoon zoals ze zijn, lekker relax! Groei maar goed lief meisje!

Continue Reading →

Familieshoot Doorn, Doornse Gat..

Net voor het vieren van het huwelijksjubileum van de ouders mocht ik deze broer en zussen met hun gezinnen fotograferen! We hebben heerlijk foto’s gemaakt bij de zandheuvel en de mooie bossen. En de resultaten zijn later kado gegeven aan hun ouders, een prachtige blijvende herinnering.

Continue Reading →

Newborn Eva…

Mooi lief meisje, wat ben je prachtig en wat zijn je papa en mama enorm verliefd op je! Groei maar goed, je eerste fotoshoot was een groot succes.. Je papa en mama hebben gekozen voor een luxe pakket, dus heel veel foto’s van jou en een mooi groot fotoboek en 2 kleine boekjes voor de…

Continue Reading →

Bruiloft Boskoop, Utrecht en Harmelen…

Dé dag waar Rick, Nadine en hun zoontjes Dexx en Lyam zolang op gewacht hadden brak dan eindelijk stralend aan! 18-8-2018, een speciale datum voor een mooi stel en hun boefjes. Maar wat deden de jongens het onwijs goed! Zo veel indrukken, mama in een prachtige jurk en papa strak in pak, maar wat vooral grote…

Continue Reading →

Familieshoot Boskoop…

Tussen Bodegraven en Boskoop loopt een smal authentiek weggetje met nog bovenleidingen voor stroom. Aan weerszijden knotwilgen en uitgestrekte graslanden. Ik rij er graag als ik richting Bodegraven moet, en dit keer had ik daar een familieshoot in de achtertuin van een prachtig huis! En kleine Ella stal de show.. Wat een mooie avond!  

Continue Reading →