Bruiloft Aarlanderveen, Nieuwveen en Bodegraven…

Martin en Angela trouwden op een dag die grauw begon, maar goud eindigde! En dan bedoel ik het weer uiteraard, want het bruidspaar zelf straalde vanaf het begin. Toen ik bij Angela aankwam op de boerderij zat ze lekker relax in de stoel in de woonkamer, en werd de finishing touch aangebracht. Haar familie zat wat onwennig in de voorkamer, het is ook niet niks als dochter en zus trouwt, en dan ook nog zo’n fotograaf erbij in de vroege ochtend;)

Na heerlijk rustig foto’s maken van het ochtendritueel was daar de tijd voor de first look. Martin kwam aan in een onwijs gave mintgroene/blauwe chevrolet, inclusief stro balen in de achterbak. Van een vriendin geleend: ‘en het maakt niet uit als er een krasje in komt hoor’!

Voor de foto’s bleven we eerst bij de boerderij, speciaal voor dit moment was er een kalfje opgepoetst en geborstelt. Wat een poepie, en het bleef braaf bij het bruidspaar staan! Daarna reden we naar het ouderlijk huis van Martin, een prachtig locatie vol mooie hoekjes en plekjes, daar hebben we de rest van de foto’s gemaakt.

De gasten stonden inmiddels al te wachten op het bruidspaar bij het gemeentehuis van Nieuwveen, en daar klonken wel wat oehh’s en ahhh’s toen ze in vol ornaat kwamen aanrijden! Lekker rustig even met iedereen kletsen en toen was het tijd voor de ceremonie. En niet veel later waren ze man en vrouw! Ook na de ceremonie was er meer dan genoeg tijd om met de gasten te praten, en ik kon op het gemakje alvast naar de kerk in Aarlanderveen. Daar was de ceremonie in de R.K. Petrus en Paulus kerk, voor mij de eerste Katholieke viering. En wat was het prachtig, en zoveel om te fotograferen!

Het diner en de receptie/feest vond plaats in Bodegraven, bij fort Wierickerschans. Een bekende plek voor mij met allemaal gave oude gebouwen en een industriele stijl. Daar werd geproost en de taart aan gesneden, en de groepsfoto’s gemaakt. En hoe gaaf was het toen de zon doorbrak en het bruidspaar nog de tijd nam voor een minishoot in dit gouden licht!

Lief bruidspaar, wat een mooie bijzondere en prachtige dag. Bedankt dat ik jullie fotograaf mocht zijn en ik wens jullie alle liefde en geluk toe!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.