Bruiloft Alphen ad Rijn en Reeuwijk…

Waar moet ik beginnen, er is zoveel moois te vertellen en om te laten zien over dé dag van Steven en Christa! Ik begon de dag bij Christa, terwijl de laatste hand werd gelegd aan haar en make-up. Naast de kapster/visagiste en haar moeder was alleen ik er dus ik had alle ruimte en gelegenheid om alles vast te leggen! Toen haar jurk aanging was het echt zo van ‘ohhh, wat past het ontzettend goed bij jou’! Een plaatje. Tussendoor ben ik ook nog even naar Steven gereden, die door zijn ouders in zijn pak werd gehesen. Die draagt’ie nooit! Maar wat stond het hem goed!

Steven kwam zijn bruid ophalen met een gave groene auto, vraag me niet naar het merk 😉 De parkeerplaats hadden ze voor de zekerheid gereserveerd en maar goed ook , want de buurvrouw wilde bijna haar auto daar parkeren! En een heerlijke firstlook volgde, wat vonden ze elkaar mooi..

Foto’s maken in het park Rijnstroom in Alphen ad Rijn is altijd een feestje, veel mooie plekjes, veel ruimte, prachtig licht dat door de grote bomen valt! En we hadden lekker de tijd, dus genieten!

Na de sessie reed ik als eerste naar Reeuwijk, Gasterij Vergeer, waar de ceremonie plaats vond. En omdat het weer zo goed was kon er buiten getrouwd worden, precies zoals ze zo ontzettend graag wilden! De gasten waren ook al aanwezig en liepen als bezige bijtjes door elkaar heen om nog het een en ander te regelen. Niet veel later liepen we allemaal in ganzenpas naar de plek waar de ceremonie gehouden zou worden! Een heerlijk mooie ruime groene en zonovergoten weitje tussen de weilanden. Appelbomen, koeien aan de overkant, en een weids uitzicht. En daar in het midden een prachtige opstelling van witte stoelen, bloemen en een witte tent waar het bruidspaar in het echt werd verbonden! En wat een mooie ceremonie, met een lach en een traan, mooie zelfgeschreven beloften, en een ferm ‘Ja’!

Toost en taart volgden, en er was ruimte en tijd om heerlijk met elkaar te praten, taartje eten en foto’s maken. Ook van de trampoline werd dankbaar gebruik gemaakt! Her en der stonden stoelen en tafeltjes, de drankjes kwamen af en aan en het bleef maar lekker weer. Zo fijn! En wat ik altijd zo leuk vind is die momentjes dat vrienden of familie een echt persoonlijk kado geven, zo ook met dit bruidspaar, zo gelachen!

Tegen de avond liepen we allemaal weer terug naar de locatie, waar de dinertafel al gedekt stond. Ik kon ook lekker even eten, op een afstandje, zodat als er een speech oid is ik gelijk in actie kon komen. En speeches waren er! Hilarisch, vooral de vader van de bruid kon er wat van..

En ja, de feestavond brak aan! Geheel in stijl, werd de openingsdans gedanst op Celine Dion, een grapje van het bruidspaar, en er werd intens van genoten haha! Zwierige bewegingen, hartstochtelijke omhelzingen, een super begin van de avond! Maar hier zat het er voor mij toch echt op, en geloof mij maar, na 10 uur op je voeten is het ook wel weer fijn om thuis op de bank neer te zakken..

Lieve Steven en Christa, wat was jullie dag prachtig. En vol mooie herinneringen! Veel geluk en zegen voor de rest van jullie leven samen..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.