Bruiloft Alphen a/d Rijn, Zwammerdam en Reeuwijk…

Ze straalden, Teus en Miranda. Ik begon bij het ouderlijk huis van de bruid, de laatste krullen werden op hun plaats gespeld en er werd nog even goed nagedacht over welke oorbellen Miranda wilde bij haar prachtige jurk. Ondertussen kon ik heerlijk plaatjes schieten en alle drukte en chaos van de bruiloftochtend vastleggen! Het blijft een van mijn favoriete momenten van de dag;) Bruidegom Teus was er al op tijd, en moest even op zijn bruid wachten, maar toen het eenmaal zover was mochten ze elkaar bewonderen! Even knuffelen en gezelligheid met familie voordat we opweg gingen naar de fotolocatie, de Nieuwkoopse plassen. En wat was het warm! De zon brandde flink op onze hoofdjes maar hoe heerlijk dat je gewoon kan genieten, je schoenen kan uitschoppen en met je voeten door het water! De shoot sloten we af bij de boerderij van Teus zijn ouders, nog wat plaatjes met de koeien en de molen op de achtergrond en toen was het alweer tijd om terug te rijden naar Alphen!

De gasten stonden klaar en onder luid getoeter was daar het bruidspaar! Een luid applaus klonk toen Teus en Miranda uitstapten en dat mag wel ook want wat een plaatje zijn ze zo samen.. Na een hapje eten en de groepsfoto’s vertrokken we naar het oude raadhuis van Alphen voor de huwelijksvoltrekking. Een mooie liefdevolle ceremonie later maakten we nog wat groepsfoto’s op het bordes met alle daggasten en de collega’s van Miranda..Lachen!

De kerkelijke bevestiging was in Zwammerdam, een prachtige kerk waar het lekker koel was. Een moment van rust in een drukke dag. Na de dienst was er nog even gelegenheid tot feliciteren en reden we door naar Reeuwijk. Daar werd de rest van de dag het feest gevierd bij Gasterij Vergeer. Prachtig plekje! Met een zee van ballonnen werd het bruidspaar onthaalt waarna het tijd was voor een drankje en het aansnijden van de bruidstaart.

Lief bruidspaar, ik heb genoten van jullie (hete;) dag. Bedankt voor jullie vertrouwen in mij en ik wens jullie een onwijs gelukkig leven toe samen!

One thought on “Bruiloft Alphen a/d Rijn, Zwammerdam en Reeuwijk…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.