Bruiloft Barendrecht..

De eerste bruiloft waarbij het van begin tot aan het einde plensde plensde plensde van de regen.. Maar zoals ik al zei tegen Joanne, het zijn stromen van zegen! En ondanks al dat water hebben we schitterende foto’s kunnen maken op 2 mooie locaties..Maar ik loop op de zaken vooruit!

Ik begon deze mooie dag bij Joanne thuis, waar de laatste hand werd gelegd aan haar make-up, en niet veel later, haar kapsel. En ondanks dat Joanne er echt niet van houdt werd er een flinke lading lak in gespoten! Maar vooruit, op zo’n dag mag dat;) De jurk werd aangetrokken, en wat prachtig. Mooie details en fijn kant, een plaatje! En de sluier maakte het plaatje compleet, met behulp van mijn schuifspeldjes werd het stevig vastgezet. Waar een fotograaf al niet goed voor is haha!

De first look was zover! Een toch wel wat zenuwachtige Joanne deed de deur open voor haar Mark-Jan. En wonder boven wonder was het op dit moment droog, behalve de ogen van de bruidegom die helemaal volschoot toen hij zijn mooie bruid voor het eerst zag!

Na een lekker kopje koffie en cake maakten we de eerste serie foto’s in de kas van Joannes vader, vol pompoenen en sierkalebassen. Heldere kleuren en helemaal passend bij dit herstweertje. En daarna vertrokken we voor de foto’s naar Theater het Kruispunt in Barendrecht. Groot, licht, heeeel veel mogelijkheden, kortom..Tof!

De daggasten wachtten het bruidspaar op in ’t Ouwe Durp in Barendrecht, snel rennen door de stromende regen..Helaas heeft de paraplu het niet overleeft. Maar gelukkig was het binnen warm, droog en gezellig en hebben we heerlijk gegeten en de groepsfoto’s gemaakt!

De ceremonie was in de naastgelegen watertoren, een unieke plek met veel licht. En na 20 minuten was het zover, meneer en mevrouw de Wit! Tijdens de kerkdienst kon ik even bijkomen, en na een foto met de dominee vertrok ik naar de feestlocatie ‘de Wevershoeve’ in Ridderkerk. Het bruidspaar had helaas pech met de auto, die kon zoveel water niet aan, maar gelukkig kwamen ze daar eindelijk en kon de taart worden aangesneden! Ondertussen kon er al een keuze worden gemaakt uit het menu, en was het voor mij na een groepsfoto weer tijd om naar huis te gaan.

Lieve Mark-Jan en Joanne, een liefdevolle gezegende dag. Ondanks wat pech was het zo genieten! Heel veel geluk samen en Gods zegen op jullie levensweg!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.