Bruiloft de Meern en Utrecht…

De mooie dag van Leander en Margré-lise is aangebroken! Het is augustus, en de zomer loopt op haar einde. Maar vandaag is het heerlijk buiten, en dat is mooi, want het bruidspaar heeft het gave plan om een fotowandeling met de gasten te doen door Utrecht! Maar beginnen bij het begin, ik start met het maken van de fotoshoot, op de prachtige locatie in de Meern. Een super mooie tuin met waanzinnig mooie plekjes..En dan die lichtinval..Wauw..We hebben lekker even de tijd en samen met het bruidspaar zijn we de enige mensen daar! En wat ook ideaal is, deze locatie was 5 minuutjes met de auto vanaf het ouderlijk huis van Leander. Top dus! En de gasten stonden ons al op te wachten, en daar kwamen ze aan hoor, het bruidspaar in hun gave lelijke eendje! Dat blijf ik altijd een tof autootje vinden. Het bruidspaar is top met lijstjes, dus alles was tot in de puntjes geregeld! In de tuin kregen we allemaal een lunchtasje, met informatie en lekkers. En na het eten van een broodje vertrokken we met de auto naar een P+R in Utrecht om daarna de bus in te stappen naar het centrum. Ideaal om dit met openbaar vervoer te doen, zeker omdat het stadhuis lastig te bereiken is met de auto. Maar uiteraard was er wel plaats voor de trouwauto. Een mooie ceremonie volgde, waar het bruidspaar elkaar trouw beloofden en hun enthousiaste nichtje de ringen bracht. Na een paar foto’s op het bordes begonnen we met de fotowandeling. Wat een tof idee! Lekker relax in het zonnetje wandelen, af en toe even stoppen voor wat groepsfoto’s, en zelfs nog even tijd voor een klein shootje aan de gracht. En na een uurtje kwamen we aan bij de kerk, waar de taart werd aangesneden. Voor mij zat het er toen weer op, het bruidspaar en de gasten gingen naar de kerkdienst om een zegen over het huwelijk te vragen. Leander en Margré-Lise, heel erg bedankt dat ik erbij mocht zijn en ik wens jullie Gods zegen toe en heel veel geluk samen!

3 thoughts on “Bruiloft de Meern en Utrecht…

 1. Dankjewel Mirjam, we zijn heel blij met de foto’s!
  We vonden het fijn om jou als fotograaf op onze dag te hebben 🙂
  Blijkbaar is je fijne manier van werken ook opgevallen bij onze familie, leuk om je in april weer te zien op een andere bruiloft!

  Hartelijke groet, Leander en Margré-Lise

  PS Op de foto’s lijkt de ‘eend’ precies een kever 😉

  • Fijn om te lezen! En zeker weten heel tof om jullie in april weer te zien! Zo zie je maar weer he, was echt een verrassing toen je zus mailde. O, oeps…Ik heb, zoals jullie gemerkt hebben, niet veel verstand van auto’s..Haha..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.