Trouwfotografie in Leiden

Een hele speciale dag met speciale mensen..Mijn zwager en schoonzus gingen trouwen! En deze blog staat vol met foto’s gezien door de ogen van een daggast, want vandaag was ik een keer niet de officiele fotograaf..Maar om dan helemaal geen foto’s te maken, dat kan je niet van me vragen;)

En wat een prachtige dag was het, de gasten werden verwacht bij Scheltema in Leiden. Marnix en Thamar kwamen daar met de boot aan, super leuk moment! Met dezelfde boot gingen we lekker op het gemakje naar het stadhuis van Leiden, heerlijk varen door de grachten en wat een bekijks krijg je dan! Ik denk dat Marnix en Thamar beroemd worden in Azie;) Er zijn heel wat plaatjes geschoten door toeristen..

Na het stadhuis (met een vrolijke en relaxte ambtenaar en kindjes die de ringen naar de verkeerde persoon brachten, schitterend) liepen we naar de Lutherse kerk, een paar straten verderop. Daar is de zegen over het huwelijk gevraagd maar daarvoor was er nog tijd voor een paar leuke groepsfoto’s!

De taart werd in de boot aangesneden, de zon scheen en de champagne bruistte in de glazen..Heerlijk…Een fijn moment om even bij te komen en te genieten van de mensen om je heen en alle feestelijkheid. Af en toe riep de kapitein dat de hoofden naar beneden moesten vanwege een lage brug, past helemaal bij zo’n stadstour!

Na een heerlijke tijd op het water kwamen we weer aan bij Scheltema, gave locatie trouwens! Industrieel, stoer en een tikkeltje romantisch door de bloemen die er waren neergezet. De tafel stond al gedekt, en de laatste zonnestralen vielen door het glazen dak toen Thamar haar man Marnix ging toezingen met het lied  ‘All of me’ van John Legend..Zo’n momentje voor een traan en een lach..prachtig..

Een heerlijk diner, veel gezelligheid aan tafel met 2 levenslopen van bruid en bruidegom door de ouders en het feest! Daar heb ik mn camera even gelaten voor wat’ie is..Het was tijd voor een dansje;)

 

Blog Marnix en Thamar1

Blog Marnix en Thamar2

Blog Marnix en Thamar3

Blog Marnix en Thamar4

Blog Marnix en Thamar5

Blog Marnix en Thamar6

Blog Marnix en Thamar7

Blog Marnix en Thamar8

Blog Marnix en Thamar9

Blog Marnix en Thamar10

Blog Marnix en Thamar11

Blog Marnix en Thamar12

Blog Marnix en Thamar13

Blog Marnix en Thamar14

Blog Marnix en Thamar15

Blog Marnix en Thamar16

Blog Marnix en Thamar17

Blog Marnix en Thamar18

Blog Marnix en Thamar19

Blog Marnix en Thamar20

Blog Marnix en Thamar21

Blog Marnix en Thamar22

Blog Marnix en Thamar23

Blog Marnix en Thamar24

Blog Marnix en Thamar25

Blog Marnix en Thamar26

Blog Marnix en Thamar27

Blog Marnix en Thamar28

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.