Bruiloft Gouda en Woerden…

Vorig jaar trouwden Pieter en Anita, op een frisse herfstdag in oktober. Ik begon met foto’s maken bij het huis van de bruid en bruidegom, waar Anita al mooi in de make-up zat en haar haren waren ook prachtig gedaan. Ik kon zo precies de finishing touch vastleggen, wat een prachtige bruid!

Voor de first look liepen we een klein stukje naar een park in de buurt, waar Pieter met zijn ogen dicht door zijn zus naar de bruid gebracht werd. En daar, op een bruggetje, zagen ze elkaar voor het eerst! Iedere keer weer een kippenvelmomentje..

Voor de shoot zijn we naar Gouda gereden waar we rond de St Jan en niet te vergeten ook ín de St Jan prachtige foto’s gemaakt hebben. En ook daar regelmatig kippenvel, maar dan van de koude wind. Maar Anita gaf geen krimp, het ging super! Na de shoot reden we terug naar Woerden, kasteel Woerden, waar de familie al klaar stond voor het ontvangst van het bruidspaar, de ballonnen in de themakleur blauw wapperden vrolijk mee tijdens het applaus, waarmee het bruidspaar werd verwelkomt! Een mooie ceremonie volgde, waar Pieter en Anita elkaar trouw beloofden! En als man en vrouw mochten ze later alle gelukwensen in ontvangst nemen tijdens de toost en het feliciteren.

Er was lekker veel tijd voor gezelligheid, de taart en de familiefoto’s! Super! De inzegening vond ook op loopafstand plaats, in de protestantse gemeente van Woerden. En aangezien het nichtje dat de ringen zou brengen in slaap was gevallen werd de honneurs waargenomen door haar zusje, die allerliefst glimlachend de ringen bracht. Na de dienst werd het bruidspaar gefeliciteerd en was het voor mij weer voorbij.

Pieter en Anita, onwijs bedankt dat ik erbij mocht zijn! Ik heb genoten van jullie en jullie dag..Veel geluk en zegen samen en dat je maar nog veel kaartjes op de post mag doen Anita;)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.