Bruiloft Imre en Arienne, Alphen a/d Rijn..

Ze zat te stralen, Arienne, toen ik bij haar ouderlijk huis in Boskoop aankwam. Een steenworp afstand van mijn huis dus wat een fijne start zo;) Haar prachtige jurk had ze al aan, een champagne kleurige ontzettende mooie prinsessenjurk! Zelf had ze nooit verwacht met zo’n jurk thuis te komen maar toch voelde deze gelijk goed. En wat stond het mooi bij haar! De kapster verzorgde met vaardige hand het kapsel, en maakte van een vrouw een bruid. En toen vaderlief de eer had om haar voor het eerst te zien kon hij niet anders dan diep onder de indruk zijn van zijn dochter!

Imre was ondertussen ongeduldig aan het wachten met een kopje koffie, een een moeder die zijn broek aan het repareren was. Een naadje gescheurd, maar beter nu dan op een cruciaal moment tijdens de dag zelf!  En wat een mooie first look, toen Imre beneden aan de trap stond en zijn bruid in vol ornaat daar vanaf  kwam dalen..Hij was zwaar onder de indruk!

Na een kopje koffie, een lekker taartje en veel bewonderende blikken over en weer vertrokken we voor de fotoshoot naar het Bospark in Alphen. Mooi, groen, bomen en paadjes. En laten we de fontein niet vergeten!

De lunch werd top verzorgd door de moeder van Imre die vlakbij het park woont! Lekkere broodjes en soepjes zodat we helemaal klaar waren voor de rest van de dag.

De ceremonie vond plaats in het oude raadhuis van Alphen, wederom op korte loopafstand. Ik ben daar zo’n fan van, alles lekker lopend, geen gedoe met parkeren! Na een korte ceremonie en een overtuigend jawoord stonden daar meneer en mevrouw Perenboom! De groepsfoto’s maakten we op het bordes van het raadhuis en in het parkje erachter.

1 van de allermooiste kerken in deze omgeving vind in toch wel de Oudhoornse kerk in Alphen. Ik was er al eerder geweest voor een bruiloft en wouw, zo prachtig! De dienst werd geleid door ds Bart Visser, die een aantal jaar geleden onze predikant was in de OpenPoort Boskoop. Speciaal voor het bruidspaar is hij vanuit Friesland komen rijden om het huwelijk in te zegenen!

En daarna vertrokken we voor de receptie naar Alfreds diner, wederom in Alphen. Een mooie plek! Imre en Arienne hadden gezorgd voor super leuke bedanktjes ‘echtgenootjes’ 😉 En uiteraard heb ook ik mijn wens met een echte vulpen achter gelaten in het gasten boek!

Lief bruidspaar, wat was het een mooie dag, en wat straalden jullie! Van harte heel veel geluk en zegen toegewenst samen en voor de toekomst!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.