Bruiloft in Abbenes en Noordwijkerhout..

Wat een waanzinnige dag, Rudi en Jolanda trouwden op 16 september vorig jaar, en ik heb genoten van begin tot einde. Jolanda werd lekker vertroetelt in de woonkamer van haar ouderlijk huis, in een ‘bride to be’ badjas zat ze te stralen toen haar make-up werd aangebracht en uiteindelijk de jurk werd aangetrokken. Ook haar zus en moeder werden onder handen genomen. En toen ze een tijdje later de deur open deed voor haar bruidegom kwamen daar de eerste emoties, want wat vonden ze elkaar mooi! Ook bij de familie en vrienden die dit eerste moment meemaakten vielen er heel wat traantjes, en ik begon hier ook al mee te snotteren.. En dat is nog wel een paar keer gebeurd die dag!

Na heel wat omhelzingen en knuffels reden we naar de eerste fotolocatie, een prachtig bloemenveld vol met Dahlia’s. Wat een kleuren pracht en wat hebben we hier mooie plaatjes kunnen maken, net als bij ‘Santa Maria’, een verlaten complex even verderop, waar we Jolanda’s gevoel voor drama even lekker konden aanspreken…Oehhhh, mooie plek als je een levendige fantasie hebt haha! We eindigden de fotoshoot op landgoed Tespelduyn, waar later ook de ceremonie en de rest van de dag zou plaatsvinden. Een shoot op een golfbaan, zo ontzettend tof en zoveel mogelijkheden, en dan dat uitzicht!

En dan de ceremonie, owww, zo mooi..Buiten, de zon piepte tevoorschijn en zette het bruidspaar en de gasten in een gouden licht. De ambtenaar is een tante van het bruidspaar dus dat maakte de ceremonie nog persoonlijker! En met een lach en een traan werden Rudi en Jolanda uiteindelijk meneer en mevrouw Hylkema.

Op het terras kon er gefeliciteerd worden, werd er geproost en werd de taart aangesneden. Alles overigens in de themakleuren goud en zwart! En we maakten daar ook de groepsfoto’s, lekker losjes, lekker leuk.

Ook het diner volgde, en na een paar speeches liet ik het koppel even alleen om vast de feestzaal te fotograferen, want daar maakten ze een tijdje later een big entree en gingen ze vol voor de first dance! Na een uurtje vol stukjes en gelach zat voor mij deze dag er weer op, het was top lieve mensen, en ik wens jullie ontzettend veel geluk toe met elkaar en jullie familie!

 

 

One thought on “Bruiloft in Abbenes en Noordwijkerhout..

  1. Wowwww wat leuk geschreven Mirjam! We genieten nog elke dag na van onze foto’s, we hebben ze triomfantelijk door het hele huis verspreid 😉 Geweldig!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.