Bruiloft in Alphen ad Rijn en Wouwbrugge…

Dit was voor mij de bruid met het meest sprookjesachtige kapsel ooit! Alissa was prachtig, net als haar bruidegom Julian! Ik was erbij toen het kapsel van Alissa werd gemaakt, en ik verbaasde me al over de enorme lengte van haar haren haha..En het eindresultaat was echt schitterend, oordeel zelf maar..

De first look vond plaats op een steigertje in het water, een mooie plek met diffuus zonlicht, en onder toeziend oog van familie.. En wat vonden ze elkaar mooi! De familie vertrok weer maar wij gingen lekker door met foto’s maken. Na een uur vertrokken ook wij naar de ceremonie en feest locatie in Woubrugge, zo fijn als alles op 1 plek plaastvind. En wat een mooie details, bijna alles heeft Alissa zelf gemaakt!

Omdat het de dagen ervoor slecht weer was geweest vond de ceremonie plaats in de schuur, en zat het bruidspaar vooraan in schitterende lichtval, op een schommel! Kan je je voorstellen dat mijn fotografen hart hier heel snel van ging kloppen? Na de ceremonie, waar nichtje Fay de ringen mocht geven (en ze dit ook heel goed deed!) liepen we naar de receptie ruimte waar er gefeliciteerd werd en even later de taart aangesneden.. En wat een taart…Wouw met een hoofdletter W..

Na de groepsfoto’s hadden we nog even de tijd om foto’s te maken op de vespa van Alissa, en laten we de ballonnen niet vergeten;)

Een zonovergoten dag, vol kleur en een lief verliefd bruidspaar.. Dank jullie wel Alissa en Julian, top om al dat moois vast te mogen leggen! Heel veel geluk samen..

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.