Bruiloft in Alphen ad Rijn…

Kort voor de bruiloft werd ik gebeld door de bruid of ik toevallig nog beschikbaar was op hun datum..Gelukkig wel! Ze wilden gebruik maken van het kleinste pakket dat ik aanbied, het budget pakket. Ideaal als je niet teveel wilt uitgeven en/of niet veel uren fotografie nodig hebt. Marinus en Christy trouwden op een frisse dag eind maart, en de dag begon voor mij in het stadhuis van Alphen! Gezellig met het gezinnen en de ouders een beetje kletsen bij de balie alvorens naar de trouwzaal te vertrekken. En ondanks dat het een gratis ceremonie was maakte de ambtenaar er een mooi geheel van, niet veel later waren daar meneer en mevrouw Willemsen!

Na de ceremonie reed ik naar de fotolocatie, park Rijnstroom in Alphen, toen ik gebeld werd door de bruidegom, hun auto was er mee gestopt! Dus ben ik met gierende banden en met behulp van mijn trouwe navigatie naar hun toe gereden en propten ze zich op de achterbank.. Tussen alle kruimels en rommel van de kinderen..Want op een bruidspaar als passagiers had ik niet gerekend haha! Gelukkig geen witte jurk dus een klein vlekje kon geen kwaad;)

Niet veel later kwamen we aan bij het park, zonder vlekken, een beetje koud, maar vol zin om een mooie foto serie neer te gaan zetten. En hoe relax ging het, gewoon een beetje wandelen, en als we wat moois zagen pakte ik mijn camera om gave plaatjes te schieten!

De gasten waren inmiddels bij restaurant Alfreds Diner aangekomen, de champagne werd ingeschonken en er werd getoost op het kersverse echtpaar. Christy was weer wat opgewarmd dus vertrokken we naar buiten voor de familiefoto’s, een feestje!

Na de foto’s was het tijd voor de lunch, en na een paar overzichtsfoto’s van de ruimte was het voor mij weer tijd om te vertrekken.

Lief bruidspaar, zo fijn dat jullie de liefde weer gevonden hebben bij elkaar. Ik wens jullie alle goeds samen en veel geluk!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.