Bruiloft in Gouda…

Ik zie dit paar nog bij mij aan de keukentafel zitten. ‘Nee hoor, we houden het heel klein, gewone kleding, een paar foto’s van ons samen en dan is het wel weer klaar’. Hoe anders is dit gelopen!

Want toen ik aankwam bij Stefanie, stond zij al klaar in een prachtige TROUWjurk, haren en make-up tot in de puntjes verzorgd, en haar dochter ook in een prachtige prinsessenjurk! En ze vertelde me dat Dennis straks zou komen in een blitse auto.. Dit begon toch wel heel erg op een ‘echte’ bruiloft te lijken;)

En ja hoor, daar kwam de bruidegom met brullende motor aanrijden, en parkeerde de audi met flair aan de rand van de stoep. Een echte firstlook volgde: bruidegom en dochter onderaan de trap, en bruid die in vol ornaat statig en met een smile van oor tot oor de trap afdaalde! Heerlijk!

We stapten allemaal in de auto, en reden het kleine stukje naar de parkeergarage vlak bij centrum Gouda. Want de ceremonie werd gehouden in het oude stadhuis van Gouda, wat is dat toch een plaatje! En wat een heerlijke ceremonie, vol humor en mooie momentjes.

Na de ceremonie werden nog wat foto’s op de trappen gemaakt en was er tijd om te feliciteren. Het zonnetje verdween af en toe achter een dikke wolk maar het was nog steeds heerlijk warm! Een klein stukje lopen vanaf het stadhuis, en in de schaduw van de machtige St.Jan is restaurant ‘het MuseumcafĂ©’ waar we met de daggasten heerlijk geluncht hebben. Ik mocht ook aanschuiven, wat een verwennerij!

Tegen het einde van de lunch ben ik met het bruidspaar en dochterlief vertrokken voor een korte fotosessie rondom de StJan. En daarna zijn we doorgereden naar restaurant ‘Reeuwijkse Hout’ aan de Reeuwijkse plassen voor de groepsfoto’s, en was er aansluitend een receptie! Na de groepsfoto’s zat het er voor mij weer op, maar wat een heerlijke dag zo! En een ECHTE bruiloft, met alles erop en eraan. Zo zie je maar weer 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.