Bruiloft in Gouda en Waddinxveen…

Wat een mooie, stralende en heerlijk zonnige dag was de bruiloft van Vincent en Margo en hun 2 stoere jongens! De dagen ervoor bleven we maar het weer in de gaten houden want er moest en zou buiten getrouwd worden. Voor de zekerheid hadden ze wel tenten geregeld, je weet tenslotte maar nooit met die Hollandse Lentes! En op een mooie woensdag in mei was het zover..

Ik begon de dag bij Vincent en zijn zoontje, die al bijna klaar waren, even pak aan, papa helpen met zijn strik en de auto nog wat versieren. Ze waren er al helemaal klaar voor!

Ook Margo was al veranderd in een echte bruid, mooie haren, mooie make-up en een geweldige jurk (Yes, weer een kort, love it!) Het jongste zoontje van het bruidspaar was lekker bij mama, en zat alles met grote ogen te bekijken. Gelukkig waren opa en oma er ook bij!

Na de first look reden we naar de buitenspeeltuin om foto’s te maken met de jongens erbij, en nadat die weer met opa en oma mee mochten reed ik met het bruidspaar naar het Groenhovenpark in Gouda en het oude stadhuis om met hen samen foto’s te maken.

En ja, toen was het echt tijd om naar de gasten te gaan! En de zon deed haar uiterste best toen het bruidspaar aankwam op de ceremonie en feestlocatie ‘de Landerij’ in Waddinxveen. Een heerlijke plek, op het platteland. Omringt door weilanden, knotwilgen en de ontelbaren slootjes en watertjes die deze omgeving rijk is. Alle gasten stonden klaar en haalden het paar koninklijk binnen!

De ceremonie was prachtig en emotioneel, toen de bruid haar man toezong, en de kindjes de ringen mochten brengen. Een vriendin van het paar deed de muzikale omlijsting van de ceremonie, zo mooi! En wat uniek was, de gemeentelijke ceremonie en de kerkelijke bevestiging volgden elkaar gelijk op, dus de gasten konden gewoon blijven zitten.

En toen was het toosttijd! Genieten van een taartje, veel lekkers, elkaar, en het mooie weer. Tussendoor nog even foto’s maken, een stukje, en nog meer foto’s. En na een paar foto’s van de dinertafel was het voor mij weer klaar, en ben ik voldaan (en heel warm) weer naar huis gereden.

Wat een heerlijke dag, bedankt lief bruidspaar dat ik hiervan getuige mocht zijn!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.