Bruiloft in Ouddorp, Slot Moermond Renesse…

Wauw, wat begon deze dag al stralend. De warme zon was al vroeg wakker en dat scheelt toch een flink stuk in je humeur als je vroegvroeg in de auto zit opweg naar Ouddorp. Lekker optijd kwamen we bij Julienne aan, bij de kapsalon van haar buurvrouw werd de laatste hand gelegd aan haar kapsel en make-up. Wat mooi!! En ze had haar gave mint groene schoentjes al aan…En in badjas, snel naar huis gelopen en in de jurk gehesen en wat een prinses kwam daar tevoorschijn. Een schitterende sluier ook, met her en der verspreide bloemen. Prachtig! Het was een gezellige boel boven en ik ging alvast naar buiten om bruidegom Coen op te wachten die niet veel later kwam aangereden in een toffe trouwauto. Vraag met niet naar het merk, ik kan dat maar niet onthouden..Sorry 😉 Julienne deed de deur open voor Coen en wat straalde ze! Een lach van oor tot oor, zo mooi samen. Even een lekker bakje koffie gedaan binnen en al snel zaten we in de auto op weg naar de Brouwersdam voor het eerste deel van de shoot. Het was heerlijk rustig aan het strand, niemand te bekennen en zo mooi dat warme licht van die opkomende zon. Genieten! Het 2e deel van de shoot deden we bij Slot Moermond in Renesse waar ook de ceremonie plaats vond. Van het ene uiterste (zee en strand) naar het andere uiterste (Groen groen groen en gaaf slot) erg tof voor de variatie in de foto’s. En het ging zo goed met foto’s maken, alsof ze dit dagelijks deden. Er werd veel gelachen en gekust en geknuffeld…De gasten arriveerden inmiddels ook al bij het Slot en toen iedereen klaar stond met de ballonnen was het tijd voor de big entree van bruid en bruidegom, Julienne staande in de trouwauto en Coen die reed! En een grote wens ging in vervulling, er werd buiten getrouwd. Een uitgestrekt grasveld, witte stoeltjes, mintgroene decoratie en vrolijke mensen..Wat wil je nog meer…Na de ceremonie was er een verrassing van de familie uit Engeland, er werden duiven losgelaten! Even moest Julienne wat overwinnen maar hoppatee, pak die duiven en loslaten maar;) En er werden nog wat groepsfoto’s gemaakt en reden we daarna terug naar het ouderlijk huis van Julienne waar de high tea al klaarstond..Wauw..Niet zomaar een high tea! Echt tafels vol met lekkers, en uiteraard de bolus 😉 Er werd goed gebruik van gemaakt! De kerkelijke inzegening was in de hervormde kerk van Ouddorp. De aankomst van het bruidspaar daar heb ik nog vastgelegd en toen was de tijd voor ons alweer op. Alleen voor de bedankfoto nog naar Zierikzee gereden. Wat was het een mooie dag lief bruidspaar, heel erg bedankt dat ik erbij mocht zijn en ik wens jullie alle geluk en liefde toe saampjes!

 

Blog1CoenJulienne Blog2CoenJulienne Blog3CoenJulienne Blog4CoenJulienne

Blog5CoenJulienne Blog8CoenJulienne

Blog9bCoenJulienne

Blog9CoenJulienne Blog10CoenJulienne Blog11CoenJulienne Blog12CoenJulienne Blog13CoenJulienne Blog14CoenJulienne Blog15CoenJulienne

Blog16CoenJulienne

Blog17CoenJulienne Blog18CoenJulienne Blog19CoenJulienne Blog20CoenJulienne Blog21CoenJulienne

Blog22CoenJulienne Blog23CoenJulienne Blog24CoenJulienne

Blog25CoenJulienne

Blog26CoenJulienne

Blog27CoenJulienne

Blog28CoenJulienne

Blog29CoenJulienne

Blog30CoenJulienne Blog31CoenJulienne

 

 

4 thoughts on “Bruiloft in Ouddorp, Slot Moermond Renesse…

  1. Prachtig, prachtig! Ik kan t blijven herhalen. Het was een fantastische dag die je op n mooie wijze hebt vastgelegd! Heel erg bedankt voor alles.

  2. Hele mooie foto’s. Wat hebben we genoten. We kunnen leuke herinneringen ophalen met deze foto’s!! X

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.