Bruiloft Jacco en Janneke…

Eigenlijk zijn er geen woorden goed genoeg om te beschrijven hoe mooi en bijzonder deze dag was! Ik begon bij de ouders van Janneke, waar de bruid net haar tanden ging poetsen. Helemaal mooi al en klaar om haar bruidsjurk aan te trekken. En jeeeeeee, het was een korte jurk! Waarschijnlijk heb ik meer dan 5x gezegd dat ik dat zo ongelofelijk gaaf vond haha. En de jurk stond haar prachtig, zoals ze zelf zei:  ‘een echte Janneke jurk’!

De ene na de andere daggast druppelde binnen, en hoe bijzonder was het moment toen daar de bruidegom in vol ornaat aankwam rijden! De voordeur ging open en onder aan de trap stond hij helemaal klaar voor zijn bruid. En daar zagen ze elkaar voor het eerst! Zo heerlijk om mee te maken, de ohhs en de ahh’s en dan achteraf horen dat ze niet hadden gemerkt dat ik daar was!

De foto’s maakten we lekker op ’t platteland bij de molen en tussen de weilanden onder de stralende zon. Het was flink warm en Jacco was een bikkel in zn 3 delige pak! En zie hier nog een voordeel van een korte jurk, je houdt het een stuk luchtiger zegmaar 😉

De ceremonie was in het remontrantse kerkje in Nieuwkoop, geweldig sfeervol, wel even ingewikkeld met parkeren! Maar uiteraard kwam ook dat helemaal goed. En voor mij het bijzonderste moment van de dag toen het bruidspaar uit de auto stapte en nietsvermoedend naar de ingang van het kerkje liep. En daar was de vader van Jacco, met de ambulance gebracht door stichting Ambulancewens, zodat hij toch bij de bruiloft van zijn zoon kon zijn! O wat een emoties en dankbare blijdschap! En de ceremonie was vreugdevol, vrolijk en een een tikkeltje emotioneel. En niet veel later waren daar meneer en mevrouw Hooftman!

Voor de toost, taart, diner en feest vertrokken we naar de Sfeerstal in Nieuwveen. Lekker bijkomen, veel felicitaties krijgen, en nog wat groepsfoto’s maken! En genieten van de omgeving want wat is deze locatie prachtig gelegen! Net voor het diner was het voor mij weer klaar, en na nóg een taartje snel in de auto naar huis.

Lieve Jacco en Janneke, onwijs bedankt dat ik erbij mocht zijn op jullie fijne trouwdag, ik heb zo genoten! Veel geluk samen voor nu en in de toekomst!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.