Bruiloft Kamerik, Geestdorp en Woerden…

Ik heb niet veel herfstdagen meegemaakt die zo mooi waren als de dag van Paula en Willem in oktober vorig jaar. Wat een prachtig gouden licht, een heerlijke temperatuur en een super lief verliefd bruidspaar!

Mijn dag begon bij het ouderlijk huis van Paula, waar ze net haar jurk ging aantrekken. Zo heel mooi! Helemaal Paula.. Willem kwam zijn bruid niet veel later ophalen, binnen werd hij nog even gefatsoeneerd door zijn aanstaande echtgenote! Opgerolde hemdsmouwen kan natuurlijk echt niet onder je jasje;) Na een lekker bakje thee en koffie vertrokken we voor het foto’s maken, en ondanks een waarschuwing van Paula van te voren dat Willem echt heel erg hekel heeft aan foto’s maken ging het super goed! Heerlijk relax en genieten van elkaar en het warme zonnetje.

Omdat voor het bruidspaar de kerkelijke ceremonie het allerbelangrijkste was hadden ze gekozen voor een korte ceremonie in het gemeentehuis waar alleen de getuigen bij aanwezig waren. Dus niet veel later was het officieel: ze waren man en vrouw! En met een big smile verlieten ze het gemeentehuis om te vertrekken naar Elim, het gebouw naast de kerk, waar werd geluncht en de groepsfoto’s werden gemaakt.

En, niet te vergeten, in het parkje ervoor werd Paula nog officieel weggegeven door haar vader aan Willem! Omdat dit niet ging in het gemeentehuis en ze in de kerk als man en vrouw wilden binnenlopen. Wat een gaaf idee, en zo heerlijk als een bruidspaar hun dag zo indeelt zoals ze zelf graag willen.

Na het vastleggen van het binnenlopen in de kerk zat voor mij de tijd er weer op. Wat een prachtig mooie dag, een lief bruidspaar en gezellige mensen! Heel veel zegen toegewenst lieve Willem en Paula, en veel geluk samen op de boerderij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.