Bruiloft Kevin en Carlijn…

Een mooie dag in juni!Af en toe een spatje regen mocht de pret niet drukken, er is zelfs buiten getrouwd, zo ontzettend gaaf! In de loop van de ochtend was ik bij Carlijn, die al prachtig opgemaakt was en haar kapsel was ook zo mooi! Het leuke is dat de vriendin die dat had gedaan een bruidje van mij was van een aantal jaar terug. Zo kom je elkaar nog eens tegen! Inmiddels was haar vader zich ook aan het aankleden, zo bezig met de bruiloft dat hij 2 verschillende sokken had aangetrokken.. Valt ook niet mee, 3 vrouwen in een kamer vol met make-up, spiegels en klemmen. Met daaromheen de nevel van de haarlak;)

Nadat de jurk werd aangetrokken ( ook al zooo mooi) en de laatste accesoires aangedaan kwam daar Kevin om zijn bruid op te halen. En in een toffe auto! Of eigenlijk autoTJE..Ik hou ervan. En die kleur! Perfecte match met zijn pak en de kleuren van de trouwdag!

Voor de foto’s vertrokken we naar het terrein van Ipse de bruggen in Nieuwerkerk, met parken, weiden vol bomen, mooie paadjes en laten we de schapen niet vergeten!

Wat zo leuk was aan deze dag is dat het allemaal net eventjes anders ging. Zo had het bruidspaar een luch geregeld op een parkeerplaatsje aan een prachtige landelijke weg. En zelf de cakejes gebakken! Daar hebben we ook de groepsfoto’s met de familie gemaakt. Lekker zo, even een momentje pakken met de mensen die het dichtste om je heen staan!

Na de luch reden we naar de trouwlocatie, studio Oosterman in Aarlanderveen. En jeeee, ze waren druk bezig om de ceremonie naar buiten te verplaatsen! O, ik hou zo van buitenbruiloften! Alles is dan gelijk anders. En de rozen die langs de rand groeiden maakten het plaatje helemaal af.

En je werkt bij de politie of niet, Kevin kwam aan onder begeleiding van 2 motoragenten mét sirene!  Wat een entree…En uiteraard werd ook Carlijn in vol ornaat naar haar Kevin gebracht.

Een mooie ceremonie volgde, grapjes, een lach en een traan, en ontroerde moeders. O, en  ook vaders hoor! De vader van Carlijn begeleide het uitwisselen van de ringen en het tekenen van de akte op gitaar. ‘And I will always love you…’

Na de ceremonie was het tijd voor ontspannen, feliciteren, lekker foto’s maken, en genieten van de prachtige dag en gezellige mensen! En net voor het diner was het voor mij ook weer tijd om naar huis te gaan.

Wat waren jullie een schitterend bruidspaar, zo mooi samen en echt voor elkaar gemaakt! Geniet van elkaar en veel geluk!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.