Bruiloft Meije en Bodegraven..

Een rare tijd, voorjaar/lente 2020. Corona raast de wereld over, laat overal onzekerheid en angst achter. Voor mij als fotograaf lag opeens al het werk stil, contact mocht niet meer. Maar gelukkig, na een paar weken, was het weer toegestaan om op afstand elkaar te ontmoeten! En de liefde laat zich niet stoppen, dus mijn bruidspaar van 24 april besloot om hun huwelijksdag deels door te laten gaan. Wat heerlijk om weer aan de slag te kunnen! Ik begon met een korte shoot om de boerderij van Auke en Nicole, beiden verbaasd over hoe hun aanstaande eruit zag! ‘Jij draagt nooit een pak!’, en: ‘zo’n jurk had ik niet verwacht!’…Heerlijk. Na de shoot vertrok het stel met de tractor naar het gemeentehuis van Bodegraven, de vader van de bruid wist hier niets van en was blij verrast toen het bruidspaar in vol ornaat kwam aanrijden! Na de ceremonie werd het kersverse echtpaar ontvangen met ballonnen en bellen, en kon er kort even gefeliciteerd worden. Voor mij zat het er alweer op, later deze zomer mag ik de rest van hun dag vastleggen. Wat heb ik daar al zin in! Veel geluk Auke en Nicole, en joh, hoe uniek dat je 2x feest mag vieren!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.