Bruiloft Montfoort en Linschoten…

Na afzeggen, doorschuiven en aanpassen is dan toch de grote dag aangebroken van Coert en Jenine! En wat voor een dag, zo mooi en prachtig, en helemaal passend bij dit lieve stel!

De dag begon voor mij bij het ouderlijk huis van Jenine, die al onder handen werd genomen door de kapster. Vader, moeder en zussen liepen in en uit, en hielden alles goed in de gaten! Na het aantrekken van de jurk waren de oeh’s en ah’s niet van de lucht, en werd ze uitgebreid door iedereen bewonderd. (Even daarvoor ben ik nog even snel met de videograaf naar de bruidegom gereden, die door zijn moeder in zijn pak werd gehesen)

En niet veel later was het zover, de eerste ontmoeting van de bruid en bruidegom! Maar waar was het boeket nu?! Blijkt dat Coert in alle commotie het boeket bij hem thuis had laten liggen.. Dus de vader van Jenine is snel naar zijn huis geracet en heeft het boeket opgepikt.. Daar heb je vaders voor tenslotte:)

De foto’s hebben we gemaakt bij landgoed Linschoten, een prachtige plek bij een landweggetje (al was het nog niet makkelijk om daar te komen, ivm en enorme truck met oplegger vol boomstammen die de weg blokkeerde), en met toestemming van de eigenaren bij een heel leuk, o zo Hollands huis! En uiteraard, als je toch bezig bent, nog even bij het kasteel die via een zeer hobbelige weg bereikt kan worden. En wat een heerlijk weer was het! Zo fijn…

Na het foto’s maken vertrokken we naar kasteel Montfoort, waar alle gasten al gearriveerd waren en klaar stonden voor het ontvangst. En met applaus werd het bruidspaar binnen gehaald, en kon iedereen doorlopen voor een kop koffie! Ook de groepsfoto’s zijn daar gemaakt, netjes op afstand, en handig van bovenaf.

De ceremonie vond plaats in het mooie oude Commanderije, en niet heel veel later, na het uitspreken van hun prachtige persoonlijke geloften, waren Coert en Jenine man en vrouw! Buiten werden ze onthaald met handenvol gedroogde bloemblaadjes, wat een feest! En het feest ging ook weer verder bij kasteel Montfoort, en iedereen kon daar ook genieten van een heerlijke lunch. Fijn in het zonnetje, met de mensen die belangrijk voor je zijn, wat wil je nog meer..

De kerkdienst was ook op loopafstand, in de grote hervormde kerk, waar de vader van Jenine de dienst heeft geleidt. Ik heb alleen het binnenlopen nog gefotografeerd, en toen zat het voor mij erop.

Wat een pracht van een dag, zo heerlijk om weer getuige te mogen zijn van de liefde tussen man en vrouw.

Veel zegen samen lief bruidspaar!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.