Bruiloft Moordrecht, Gouda en Nieuwerkerk…

Door omstandigheden kon de fotograaf van Thom en Jolijn niet meer fotograferen, en is het bruidspaar via hun broer en zwager bij mij terecht gekomen! En daar was ik heel blij mee, want zeg nu zelf, wie wil nu niet zo’n leuk stel fotograferen!

De dag begon bij het huis van Thom en Jolijn, de kapster was al druk bezig onder toeziend oog van zus en schoonzus.. En uiteraard werd er heerlijk genoten van een koffietje. Ook de katten Kip en Ginger kwamen een kijkje nemen, toch wel spannend al die ongewone activiteit in je territorium:) En wat een plaatje, bruid Jolijn. Zo mooi!

Niet veel later stond er een beetje nerveuze Thom voor de deur, en was daar de first look! En wat vonden ze elkaar mooi. Er werd zo her en der wel een traantje weggepinkt hoor..Na wat chaos en geregel (wat ik als toeschouwer altijd heerlijk vind om te bekijken:) vertrokken we voor de foto’s naar Gouda. Rondom de St Jan en in de st Jan. Wat is het daar toch prachtig. Altijd weer als ik daar ben is het anders, de kleuren, de lichtval, en de seizoenen!

Na een lekkere lunch in de buurt vertrokken we voor wat foto’s op de basischool waar juf Jolijn werkt. En wat werd het bruidspaar feestelijk ontvangen! Er was een lied ingestudeerd, er stonden allemaal bruidjes en bruidegommetjes klaar, er was kinderchampagne en nog veel meer! Samen met het bruidspaar en de broer van de bruidegom gingen we de klassen rond, en werden ze onthaald met óf doodse stilte (ze waren zo onder de indruk!) of een luid oeh en ahh, en felicitaties! Heerlijk.

Met tuterende oren stapten we weer in de auto, op weg naar de locatie waar de rest van de dag zou plaatsvinden. Het prachtige Leefgoed de Olifant, in Nieuwerkerk. Een mooie kas in een heerlijk groen gebied. Ruimte en rust rondom. Perfect voor een intieme bruiloft en een persoonlijke ceremonie. Want wat was de ceremonie mooi. De ambtenaar deed het super, maakte er een feestje van. En dan is het niet alleen voor het bruidspaar en de gasten, maar zeker ook voor de fotograaf genieten! En moet je kijken hoe de ringen werden aangegeven door het neefje van het bruidspaar, super origineel! En hij had het zelf bedacht!

De taart werd aangesneden, de champagne uitgedeeld voor een toost, er werden groepsfoto’s gemaakt en cadeaus uitgedeeld. Allemaal van die momenten die ik heerlijk vanaf een afstandje kan observeren en vastleggen. Na een heleboel gezelligheid, een lekker stukje taart en mega veel foto’s zat voor mij de dag er weer op.

Wat was het top, dank jullie wel Thom en Jolijn, dat ik erbij mocht zijn! Heel veel geluk samen, en strakjes met z’n drietjes!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.