Bruiloft Rotterdam…

Mijn eerste bruiloft die ik mocht vastleggen in Rotterdam, en wat voor één! Ook deze bruiloft werd aangepast, er werd geschoven, gemeten.. Maar uiteindelijk is het toch gelukt en was het zover: de trouwdag van Maartje en Christiaan!

Voor mij begon de dag bij het huis van het bruidspaar, waar Maartje al prachtig werd opgemaakt, en haar rode haren…wowww..zo mooi! En ik heb ook heel erg genoten van hun huis, zo heerlijk van hunzelf! Dé jurk hing klaar in een dicht getapet kamertje, streng verboden toegang voor de bruidegom.. Maar nu mocht het zegel verbroken worden, en werd de jurk uitgehangen in de woonkamer. En ik blijf het waarschijnlijk wel een aantal keer zeggen, maar ook de jurk was zooooo mooi 🙂 Geheel in stijl en passend bij de decoraties, de kaart, en gewoon alles!

Christiaan moest wel een beetje geduld hebben voordat hij zijn bruid mocht zien, want het mooimaken kostte iets meer tijd dan gepland. Maar dat moment dat de deur openging en het bruidspaar elkaar voor het eerst zag…Magisch!

De foto’s maakten we bij de Botanische tuin Trompenburg in Rotterdam, prachtige planten, kleuren en structuren.. Alsof ik af en toe in een sprookje stapte!

En toen was het alweer tijd voor de ceremonie! Deze was in het stadhuis aan de Coolsingel, wat een pracht van een gebouw. En de entree van het bruidspaar was groots.. Wellicht was, zoals Christiaan zou zeggen, het wat bombastisch 🙂 Maar wat een entree! En een heerlijke ceremonie met zelfgeschreven beloften, ze kenden de woorden van elkaar. Maar het je geliefde te horen uitspreken is toch heel anders.

Na de ceremonie maakten we nog wat groepsfoto’s op de trappen voor het stadhuis en na een kleine kink in de kabel (helaas konden er geen foto’s meer gemaakt worden in de binnentuin van het stadhuis) vertrokken we nog even naar een andere locatie voor wat foto’s. Daar konden we in alle rust nog een mooie serie maken, maar nu écht als man en vrouw!

De receptie en het eten was op een bekende plek voor het bruidspaar, en werd daar gestart met een goudglitterend welkom! Na een uurtje of wat zat het er voor mij weer op, en kon ik moe maar zeer voldaan weer richting Boskoop.

Inmiddels heeft het bruidspaar ook al hun prachtige, helemaal naar hun wensen aangepaste album in ontvangst genomen. Het was geweldig lief bruidspaar, super bedankt dat ik samen met jullie voor een herinnering mocht zorgen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.