Bruiloft Waddinxveen, Boskoop en Bodegraven…

Gerbert en Manon zijn getrouwd! Mijn eerste bruidspaar van 2017 trouwde vanuit Waddinxveen, eerst mocht ik de voorbereidingen vastleggen van Gerbert in hun eigen huis, en vervolgens naar de bruid die al prachtig gekapt (wat een kunstwerk!!!) en in de makeup klaar zat om de jurk aan te gaan trekken. En uiteraard til je als vader gewoon even de deur uit de sponning als die een beetje in de weg zit..Het aantrekken van de jurk is altijd ook nog een onderneming maar het kwam helemaal goed. Wat zag ze er mooi uit! Gerbert straalde ook in zn pak, compleet met hartjes sokken, een gepersonaliseerde boxer (onder het pak dan;) en manchetknopen. Nog even zn haar doen voor de spiegel, die als passende tekst had: ‘geniet van de dag met een lach!’ …Nouwww dat lukte prima! Zeker omdat Ajax de avond ervoor gewonnen had, maar uiteraard vooral omdat hij vandaag zijn grote liefde mocht trouwen..

Toen Manon aangekleed was en even zat bij te komen met een kop koffie kwam de ongeduldige bruidegom al aanrijden, maar een paar minuten later was het echt zover en zagen ze elkaar voor het eerst! Mooi…De eerste tranen van de dag kwamen al tevoorschijn, en er volgden er meer..

De foto’s maakten we in Oudewater, een prachtig klein stadje met allemaal mooie hoekjes en straatjes. Het bruidspaar was zelfs even een prins en prinses voor de kinderen van een basisschool waar we langs liepen..En laten we de medewerkster van Kruitvat niet vergeten die helemaal in de war was toen de prins een aansteker kwam kopen;)Het ging top!

Na nog wat foto’s maken bij de auto was het tijd om de daggasten te ontmoeten die allemaal buiten klaar stonden. En daarna gelijk door met de groepsfoto’s! Allemaal even lachen en wat spierballen tonen (uiteraard moest het bruidspaar even opgetild worden) en door naar huis, waar de broodjes al klaar lagen. Eet smakelijk!

De ceremonie vond plaats in het stadhuis van Boskoop, het duurde wel even voordat we konden starten want de getuige was zoek, maar uiteraard is alles goed gekomen en stonden ze daar: meneer en mevrouw van Manen! En om het koninklijke gevoel levend te houden was er nog een balkonscene.

En hoe ideaal is het als de kerk maar een paar honderd meter verderop staat? De OpenPoort kerk stroomde langzaam vol met familie, vrienden collega’s en gemeenteleden, en onder het prachtige ‘You raise me up’ , liep Manon binnen aan de arm van haar vader. Nu kwamen de emoties rijkelijk vrij, wat een prachtig moment!

Na de dienst was er gelegenheid om te feliciteren tijdens de receptie. En na een lekker taartje en nog wat foto’s zat voor mij de eerste bruiloft van het jaar er weer op! Lieve Manon en Gerbert, wat bijzonder dat ik erbij mocht zijn. En ik wens jullie alle geluk toe en de zegen van God over jullie leven!

 

 

 

2 thoughts on “Bruiloft Waddinxveen, Boskoop en Bodegraven…

  1. Wat mooi geschreven.
    Mooie foto’s van een prachtig lief bruidspaar !!

    Wij wensen jullie alle geluk en liefde toe !!

    Jan Smits en Angelique 😘

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.