Nieuws van Mirjamfotografie…

Ik heb de afgelopen jaren al heel wat pasgeboren babytjes voor de lens gehad, en wat is dat prachtig om te doen! Dat kleine en fijne, de perfecte details van zo’n klein mensje. Machtig mooi om voor de nieuwbakken papa en mama een herinnering te kunnen vastleggen. Voorheen kreeg je als klant ‘alleen’ een selectie digitale foto’s na de shoot. Nu zijn er meer mogelijkheden, je kunt kiezen uit een ‘basis pakket’ of een ‘deluxe pakket’.

Bij het basis pakket is al veel inbegrepen, namelijk 40 digitale foto’s in hoge resolutie. Dit betekend dat het flinke bestanden zijn die je, als je wilt, groot kunt laten afdrukken! Daarnaast krijg je een harmonica boekje erbij met 6 mooie foto’s van je kleintje (in een wit linnen omslag of een canvas omslag). Ideaal om in je tas te stoppen en lekker te pronken met de foto’s! Of je geeft’m weg, net wat je wilt.  Wil je alle foto’s van de shoot? Dan kan ook met een bijbetaling van €25,-

Naast het basis pakket bied ik dus ook het deluxe pakket aan, als je hiervoor kiest ga je echt all the way! Een shoot (uiteraard;) en alle digitale bestanden, 2 harmonicaboekjes (leuk om aan opa en oma te geven!) en een luxe, met de hand ingebonden fotoalbum. Super tof toch?

Ik heb het vaak gemerkt, dat klanten zo blij zijn met een tastbare herinnering! Tuurlijk, de digitale bestanden zijn top om te hebben. Maar ze gaan op een gegeven moment toch digitaal verstoffen! Daarom is het zo gaaf om af en toe een album erbij te pakken, en je baby (die dan waarschijnlijk alweer een stuk groter is) te bewonderen.

Want dat kleine duurt maar zo kort, dus pak alle tijd die je hebt om ervan te genieten..En als die eerste weken voorbij zijn, dan pak je gewoon het album erbij..Genieten met een hoofdletter G.

Boeken? Reserveren kan via het contactformulier of via een mailtje naar info@mirjamfotografie.nl. Tot snel!

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.