Trouwfotografie Alphen/Boskoop

De grote dag van Koen en Marjet was aangebroken! Er waren bakken regen voorspeld dus het was nog best een beetje spannend hoe alles zou gaan, maar het is reuze meegevallen. Toen ik om 08.00 bij Marjet in Alphen aankwam was haar tante en kapster nog bezig met haar kapsel en kon de jurk al snel worden aangetrokken! En wat een prachtige bruid, met echte bloemen in haar haren..Met behulp van een filmpje werd de strik op de achterkant van haar jurk nog vastgemaakt en was Marjet helemaal klaar voor haar Koen!

Na de firstlook vertrokken we voor de foto’s naar een botanische tuin, het spetterde een beetje maar toch nog besloten om daarna buiten wat foto’s te maken. Een mooi plekje in Rijnsaterwoude, waar Marjet al een tijd geleden een mooi bruggetje had gespot! En wat ook super gaaf was, van de mensen die naast de brug wonen mochten we nog wat foto’s maken op hun prachtige boot!

Tijd om naar de daggasten te gaan in Alphen, en wat een show;) Heerlijk! Na een tijdje vertrokken we allemaal naar het oude stadhuis van Alphen waar de ceremonie voltrokken is. De zegen over het huwelijk is gevraagd in de Christelijk Gereformeerde kerk OpenPoort in Boskoop. De vader van Marjet heeft haar weggegeven aan Koen, zo’n mooi moment!

Na een korte receptie in OpenPoort was het tijd om naar de feestlocatie te vertrekken! Landgoed Waterland in Velsen. Wat een schitterende locatie! En het mooie is dat het bruidspaar en de gasten de locatie helemaal voor zich alleen hadden..Genieten dus!

De taart werd aangesneden, groepsfoto’s gemaakt en van het diner genoten..Rond 21.30 kwamen Koen en Marjet van de prachtige trap af om het startsein te geven voor het feest! En wat een toffe openingsdans:

“I gotta feeling that tonight’s gonna be a good night
That tonight’s gonna be a good night
That tonight’s gonna be a good good night”

Dansen dansen dansen! Een super feestje..

Koen en Marjet, super dat ik er bij mocht zijn en ik wens jullie heel veel geluk en zegen toe!

Blog KM 1

Blog MK 1

Blog MK 3

Blog MK 4

Blog MK 5

Blog MK 6

Blog MK 7

Blog MK 8

Blog MK 9

Blog MK 10

Blog MK 12

Blog MK 11

Blog MK 13

Blog MK 14

Blog MK 15

Blog MK 16

Blog MK 17

Blog MK 28

Blog MK 18

Blog MK 19

Blog MK 20

Blog MK 21

Blog MK 22

Blog MK 23

Blog MK 24

Blog MK 25Blog MK 27

Blog MK 26

Blog MK 29

Blog MK 30

Blog MK 31

Blog MK 32

Blog MK 33

Blog MK 34

Blog MK 35

Blog MK 36

Blog MK 38

Blog MK 39

Blog MK 40

Blog MK 41

Blog MK 42

Blog MK 43

 

Blog MK 44

Blog MK 45

 

2 thoughts on “Trouwfotografie Alphen/Boskoop

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.